Tri tajne

Jedna od NAJPOŽELJNIJIH: Adriana Lima otkriva tajne savršenog izgleda

07:01, 29.05.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Adriana Lima otkriva tri tajne savršenog izgleda i ljepote.

Ona ima 37 godina i zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od dvadeset godina. Već na početku svoje manekenske karijere usvojila je tri osnovna pravila za dobar izgled, a nedavno je odlučila da ih podijeli sa fanovima.

Adriana otkriva da redovno vježba jer smatra da nema jednostavnog rješenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvaja bar 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu.

"Nekad se bavim boksom, to je veoma zabavan sport koji pomaže u zatezanju cijelog tijela. Ali savjetujem svima da pronađu nešto što im se sviđa i da se pokrenu", kaže Adriana.

Thumbnail

Osim toga, svesna je da je ishrana veoma važna za dobar izgled i kaže kako ona svoj dan započinje napitkom koji podstiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savjetovala napitak od avokada s malo meda i vode. Taj napitak joj podiže energiju, a njen metabolizam radi kao sat.

Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adriana savjetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvek imati vode, a u posudici uvijek nosim svježe voće.