Rezultati istraživanja

Evo kakve žene vole Srbi!

08:21, 08.05.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Srbi vole žene prosječnog izgleda, to su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja.

Velike grudi, obla zadnjica i uzak struk nisu svuda u svijetu ideal savršenog ženskog tijela. To su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja (Argentina, Čile, Kina, Italija, Holandija, Meksiko, Nigerija, Peru, Filipini, Rumunija, Srbija, Južnoafrička republika, Španija, Ukrajina i SAD.

Uz pomoć fotošopa urađen je grafički prikaz djevojke sa idealnim fizičkim karakteristika u ovim zemljama a rezultati će mnogi iznenaditi. Istraživanje je pokazalo da Srbi vole dame prosječnog izgleda, sa klasičnim strukom i bez prevelikih grudi i bokova. U Argentini je na cijeni tanak struk, a u Meksiku široki bokovi i veće grudi. Peruanci preferiraju žene sa oblim bokovima i zadnjicom i jačim nogama, dok su zategnute i definisane ruke važne u Americi, Španiji i Italiji. Dakle, odzvonilo je ljepoticama sa "napumpanim" grudima, bar u Srbiji.