Ćerka poznatog repera

Znam da je moj otac čudovište

08:16, 13.01.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Ćerka R Kelija objavila post na Instagramu o "čudovištu koje je njen otac".

Reper R Keli godinama unazad je tema medija, nedavno i dokumentarnog filma koji je zapalio Ameriku, a tiče se njegovog odnosa s djevojkama, seksualnim robinjama, kojima je strogo zabranjena komunikacija s porodicom. 

Poslije emitovanja dokumentarca, Ćerka R Kelija, pjevačica Buku Abi, čije je pravo ime Džoan Keli, objavila je post na Instagramu, koji je, kako je priznala, pisala tri dana. 

U postu je napisala da saosjeća sa žrtvama svog oca, njihovim porodicama i osudila R Kelijevo ponašanje. 

"To što se nisam oglašavala ranije ne znači da ne saosjećam. Osjećala sam pritisak da se oglasim povodom mentalnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja djevojaka, ali to nisam radila zbog svog psihičkog stanja. 

Želim da razumijete da je očaj mlaka riječ za ono što ojsećam kada pomislim na žrtve. 

Molim se za sve žene i njihove porodice koje su pogodile djela mog oca. Vjerujte, to me pogađa. Moja majka, braća i ja godinama nismo u kontaktu s njim, ali smo uprkos tome bili na meti javnosti samo zbog našeg prezimena. Ponavljam, nemam odnos s oce, ne govorim s njim i ne govorim u njegovo ime". 

Pjevačica je djela o kojima je opširno pisano posljednjih godina nazvala strašnim, a oca monstrumom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank God for his grace,guidance,love AND deliverance. I celebrate the women I am TODAY! Though some want “expose” the pain filled, scared,abused women I was.....STOP! I AM No longer afraid. No longer willing to silence my PAIN AND SUGARCOAT THE ABUSE I ENDURED because of how my abuser and his LEGAL TEAM were THREATENING to come against me if I “didn’t choose wisely.” NO MORE! Don’t speak about MY GROWTH OR JOURNEY especially if you have NEVER BEEN ABUSED. And for the ones that have endured my pain and have been in the place I WAS IN YEARS AGO....as in IN MY PAST😳YOU’RE NOT ALONG. From covering bruises and saying you “bumped into the counter” to telling his co-workers he a wonderful provider and a “good man” to avoid a beating for saying the opposite....I was you! I want you to know you don’t have to cover for your abuser ANY MORE!!! It took a lot of therapy and even more tears to know what I know TODAY!!!! Oh did I say TODAY!!!! PS....WHAT I DID or SAID SHOULD NEVER BE MORE IMPORTANT THAN WHY I DID IT OR SAID IT. Do your research on #domesticviolence and the #cycles #signs and #effects before you deem yourself JUDGE AND JURY!!! OH I HAVE SOOOO MUCH MORE TO SAY AND I WILL VERY SOON!!!! #survivor IAMDREAKELLY......

A post shared by Drea Kelly (@officialdreakelly) on Jan 7, 2019 at 4:46am PST

"Nikada ne bismo podržali ili bili dio bilo čega negativnog što je R Keli uradio u svom životu i što nastavlja da radi. To čudovište o kojem mi pišete stalno je moj otac. Vjerujte, svjesna sam ko je on. Rasla sam uz njega. Razlog zašto ne pričam s njim ili govorim o njemu je zbog mog duševnog mira", piše ona.