Zbog navodnog raskida popularnog para iz Srbije nastao haos među tinejdžerima

  • 09.01.2021.21:09

U srpskim medijima pojavila se vijest da su raskinuli Vojaž i Breskvica, a tinejdžeri širom regije na društvenim mrežama tuguju zbog tog navodnog ljubavnog kraha.

Ako niste u srednjoj školi ili ako niste jako zainteresovani za balkansku muzičku scenu, onda se sad vjerojatno pitate: "Ko su koji **** Vojaž i Breskvica?"

Riječ je o tinejdžerskoj senzaciji iz Srbije čije pjesme na YouTubeu imaju milione pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Verunović, par je privukao veliku pažnju 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me. Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su saradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brrrreskvica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli.

Međutim, ovih su dana izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, što je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, veoma pogodilo njihove mlade fanove. Na nebrojenim fan stranicama koje se mogu pronaći na Instagramu njihovi fanovi ne prestaju oplakivati njihov navodni prekid.

"Zašto ste prekinuli?", "Je li istina da ste raskinuli?!", "Neee, zašto ste prekinuli", komentari su koji su preplavili njihove Instagram profile.

Neki su čak otišli toliko daleko da rade profile podrške u nadi da će se pojaviti vijest da se par pomirio.

Shrvani tinejdžeri ne prestaju pisati komentare o tuzi koju osjećaju zbog navodnog prekida, a pojavio se i screenshot u kojem se vidi kako je neko pomirenje ove tinejdžerske senzacije pokušao organizirati prikupljanjem followera na Instagramu.

"Nije mi do života", pišu očajni fanovi.

Par se o navodnom prekidu još nije oglasio, no zbog svega su krenule i prve sprdnje na društvenim mrežama.

"Teški dani su pred nama, izdržite braćo", 
"Ljudi javljajte situaciju, baba je u bolnici kad je čula za to, mater u sobi plače i ne izlazi, a i pas cvili cijeli dan, valjda osjeti da nešto nije kako treba, nadam se da ćemo svi zajedno izaći iz ovog", šale se oni koji su navodni prekid Voyagea i Breskvice doživjeli nešto manje tragičnim.

Tagovi: