Zabranjeni telefoni, ugovori sa milionskim kaznama: Svadba Nikole Jokića i dalje misterija

16:15, 26.10.2020.
Izvor: Kurir
U jednoj poznatoj vinariji organizovano veselje, a Kurir vam donosi šta se sve dešavalo na svadbi zvijezde NBA lige

Kao grom iz vedra neba u subotu je odjeknula vijest - oženio se Nikola Jokić! Srpski košarkaš u subotu se zakleo na vječnu ljubav Nataliji Maćešić, sa kojom je u vezi od davne 2013. godine.

Kurir vam donosi sve detalje svadbe godine! Naš izvor, odlično upućen u cijelu priču, otkriva kako je došlo do svadbe "preko noći".

- Veoma mali broj ljudi je uopšte znao za svadbu. Nikola i Natalija su željeli da sve prođe potpuno izolovano od strane medija, pa su zato od svih konobara i muzičara zahtijevali da potpišu ugovore po kojima neće koristiti telefone, praviti fotografije, niti iznositi detalje sa svadbe u javnosti. Kazna za kršenje toga su milionske - priča sagovornik Kurira.

Uspjeli smo da saznamo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata jedne poznate vinarije gdje se organizovala proslava.

- Nikola je dovodio atmosferu do usijanja! Uživao je u svakom momentu svadbe, peo se na sto, kitio stalno muzičare i uživao u muzici koja je bila isključivo Natalijin i njegov izbor. To su bili pravi, izvorni narodnjaci, prednjačile su pjesme Tozovca i Miroslava Ilića. Igralo se često i kolo, a sve po taktovima poznatog harmonikaša Ace Sofronijevića - navodi sagovornik Kurira. Tek nekoliko desetina gostiju dobilo je pozivnicu.

- Samo najuža rodbina i prijatelji su bili tu. Zbog korone i svih mjera države, mladenci nisu mogli da pozovu sve koje su planirali, međutim, biće i narednih dana proslava baš za one koji nisu bili tu na svadbi. Veselje će da potraje još dvije nedelje.