Vojaža i Breskvicu opsjedaju klinci: Djeca dolaze i ispred zgrade

  • 01.02.2021.19:19

Nakon što je vijest o njihovom navodnom prekidu rastužila tinejdžere širom regije, sve se više šuška o tome da su se Vojaž i Breskvica pomirili, a o detaljima su sad progovorile i njihove komšije.

Dok su u proteklom periodu uglavnom viđani kako odvojeno ulaze u zgradu, sada ih sve češće srećemo zajedno. Iz njihovog stana se čuje i kako zajedno pjevaju te je jasno da dosta vremena provode zajedno i žive na istoj adresi. Oni su na prvom spratu pa često prolazim pored njihovog stana i sve čujem. Od početka priče o njihovom raskidu viđani su na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sada je situacija drugačija te izgleda da su riješili sve nesuglasice – rekao je jedan od komšija, piše Blic.

Dodao je da klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali s njima i saznali što se događa između njih.

– Ovih dana smo vidjeli i kako se slikaju s oboje, ali i kako razgovaraju s njima o tome jesu li opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga ne žele i javno potvrditi. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smješkali – dodao je komšija.

U blizini je osnovna škola i djeca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi se mogli fotografisati s njima.

– Svi se dive Breskvici i Vojažu, pogotovo mlađe generacije. Prije i poslije škole ih salijeću sa svih strana. Obično stave kapu ili naočale da ih djeca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično jer žele zadržati privatnost. Prije čitave ove drame oko raskida skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali na fotografiju s njima – ispričala je i jedna komšinica za Super TV.

Tagovi: