Viktor Živojinović otkrio da li planira da stane na ludi kamen

07:54, 09.08.2020.
Viktor Živojinović je u posljednje vrijeme bio u centru pažnje medija zbog toga što je na ljetovanje otišao sa djevojkom Sandrom Miljaković i roditeljima Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem.

Otkrio je kako su članovi njegove porodice prihvatili buduću snajku, pa je odmah odgovorio i na pitanje da li planira da sa njom stane na ludi kamen, piše Espreso.

"Vidjećemo, o tom potom. Svakako ne možemo da planiramo svadbu zbog korone", rekao je Viktor.

On tvrdi da njegova porodica za buduću snajku ima samo riječi hvale i da su se svi zajedno odlično provodili u Monte Karlu.

"Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo, vozili stalno. Mami i tati je najviše prijao odmor", izjavio je on..

Inače, Viktor i Sandra, koji su nedavno proslavili godišnjicu veze prekinuli su odmor zbog otvaranja njegovog novog lokala. Ipak, iako je on zadovoljan svojim poslovnim potezom, priznaje da njegova majka, Lepa Brena, nije bila najsrećnija zbog toga.

"Kao što su oni meni podrška, tako sam i ja njima. Roditelji nas podržavaju što se tiče toga, nije Brena bila za otvaranje restorana, ali ja to volim, prija mi ugostiteljski posao. Imam još projekata u planu", kaže Viktor i naglašava da su prilikom otvaranja ispoštovane sve propisane mjere.