Proslava u Beogradu

Turski milijarder plaća Emininu žurku

08:23, 06.12.2018.
Izvor: Blic
Thumbnail
Bogati biznismen Sadetin Saran će ispuniti želju pjevačice Emine jahović da u januaru glamurozno slavlje napravi u Srbiji, a da stvar bude još bolja, on će ga i finansirati. Kako je riječ o jednom od ekskluzivnih restorana, biznismena će ovaj poklon koštati više hiljada evra.

Srpska pevačica koja živi u Turskoj proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati.

On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

Thumbnail

"Emina je dugo razmišljala gdje bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu, zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali, iako je većina njenog društva u Srbiji. Ovog puta željela je da promijeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako odlučila da u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira," kaže izvor blizak pjevačici.

On dodaje da je riječ o ekskluzivnom restoranu u kojem su cijene daleko iznad prosjeka prestonice. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu.