Turski glumac otkazao ženidbu zbog Jelene Karleuše?

  • 18. May 2020.14:06

U vrlo kratkom roku glumac Akın Akınozu postao je miljenik turske, ali i domaće publike, i to zahvaljujući ulozi Mirana Aslanbeja kojeg je utjelovio u popularnoj seriji ‘Ljubav osvetnika’.

Glumac uskoro treba da se ženi, ali veliko je pitanje da li će Miran zadržati prelijepu Sandru. Ona ga je uhvatila kako non-stop gleda Karleušine slike i klipove sa nastupa. Da sve bude gore, lijepa djevojka, porijeklom iz Jermenije je shvatila da je njen vjerenik izgubio glavu za seksi pjevačicom. U bijesu mu je rekla da više ne želi ni da ga čuje, ni da ga vidi!

– Miran i Sandra je trebalo da se vjenčaju u junu, ali od toga izgleda nema ništa – započinje izvor i dodaje da je Sandra uhvatila zgodnog glumca kako se bukvalno gubi dok gleda u JK i analizira njene obline i seksi pokrete dok nastupa.

– Ma dečko se bukvalno ne skida sa Jeleninog Instagrama. Sandri odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pjevačicom! Inače, ona zna da je Jelena megapopularna širom Evrope. Čak i u svijetu, a o Balkanu da i ne govorimo, pa je zbog toga još više odlijepila – objašnjava izvor i dodaje da se mnogo iznervirala kad je vidjela kako njen budući muž otkida na pjevačicu.

– Čak je pokupila stvari i otišla na nekoliko dana iz stana u kom živi sa Miranom – navodi. Inače, Miran zna JK i odranije jer je bila često u Turskoj kada je njen muž Duško igrao za Bešiktaš.

– Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Miran je i tada primijetio kakva je ona ribetina. A još sad kad je čuo da će Duško možda opet doći da igra za neki turski klub, načisto se pomamio! Zato je i otišao na Jelenin profil, čisto da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna. Međutim, kad ga je vjerenica uhvatila na djelu, pao joj je mrak na oči! Rekla mu je da ide da ohladi glavu, a da se on primiri ukoliko misli da je zadrži – završava izvor, prenosi Expresstabloid.