Astrolog predviđa

Turbulentno: Severina i Milan u najgorim odnosima dosad

09:47, 03.07.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Odnos Milana Popovića i njegove bivše partnerice Severine Kojić iz mjeseca u mjesec je sve turbulentniji, a astrolog Dušan Veličković je za VIP magazin otkrio kakva će ova godina biti za pjevačicu i šta će se desiti sa zajedničkim starateljstvom nad sinom Aleksandrom.

"Ova godina za Severinu nije dobra i tek će se najesen stvari pomjeriti s mrtve tačke. Njen odnos s bivšim partnerom Milanom Popovićem je sve gori, ali za to nije kriva samo jedna strana. Severina je ove godine bila manje posvećena sinu Aleksandru, a Milan je to osjetio i iskoristio da se još više približi sinu", kaže za VIP magazin astrolog i dodaje:

"Severina je dobra majka, ali zbog prevelike posvećenosti karijeri, koja je krenula silaznom putanjom, sinu ne može da se posveti koliko bi htjela", ističe Veličković, koji tvrdi da tek od septembra ove godine može napraviti neki pomak u muzičkom pravcu.

"Pjevačici Sunce ulazi u 10. kuću početkom septembra i tada će imati najviše šansi za uspjeh. Severina dugo nije imala hit i to je koči, kao i dolazak mladih pjevačica, koje će je „pregaziti“ ukoliko se ne trgne. Ona je zbog braka za Igorom Kojićem izgubila inspiraciju za pisanje i stvaranje muzike i to ju je skupo koštalo", kaže za VIP Veličković i objašnjava da nije isključeno da će se osim u posliju desiti i zaokret u Severininom privatnom životu.