Transformacija čuvenog Bali Bega: Sve žene su bile zaljubljene u njega, a sada?

08:10, 26.01.2021.
Thumbnail
Sjećate ga se kao Bali Bega i baš je bio zgodan! Sada je Osman, osnivač Osmanskog carstva, ali mišljenje žena je veoma podjeljeno...

Poslije Bali bega snimio je i odličnu seriju "Kara sevde" (Crna ljubav) i žene širom svijeta su bile apsolutno zaljubljene u njega. Onda se povukao.

Oženio se koleginicom Fahrije Evčen i njihov sin će u aprilu napuniti dvije godine. Nekoliko puta su mediji izvještavali da se razvode, ali do sada su uspjeli da sačuvaju brak.

Burak je dosta snimao, a trenutno se emituje druga sezona serije "Osman" u kojeg glumi samog Osmana Gazija.  Planirano je pet sezona ove serije, a Burakova transformacija je fantastična.

Pored fizičkog izgleda, Burak se bukvalno uživeo u ulogu. Producenti kažu da je jednom prilikom cijeli dan snimao scenu u blatu i odbijao je da ga zamijeni dubler.

Zbog uloge u seriji Burak je pustio bradu, dugačku i crnu. Ovaj glumac je, inače, zaštitno lice i nekoliko modnih brendova i na svim slikama je sa - bradom.

Serija "Osman" se vjerovatno neće prikazivati kod nas, zbog po malo ekstremnog načina prikazivanja Osmanskog carstva i eksplicitnih scena nasilja, ali poslije ove serije teba očekivati da će Burak igrati urabanije uloge.

(Izvor: magazin.novosti.rs)