Komentar na nemoralne ponude

Tijanine komšije složne u osudi: "Sramota nas naših dnevnica"

21:06, 30.05.2020.
Izvor: Blic
Vijest da je Tijana Ajfon prije tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom. Dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa sobom je povela još tri djevojke.

Naime, Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon odavno je poznata u krugovima takozvane "turbo prostitucije", djevojke koje su sa njom privedene u akciji "Kristal" vodila je na masovne orgije sa 26 muškaraca.

Snimak kako Tijanu sa lisicama uvode u policijsku stanicu odjeknuoje društvenim mrežama, uslijedili su pogrdni nadimci za starletu, a isplivala je i fotografija iz stanice. Ajfonka je zbog sramote i prostitucije dospjela u žižu medijske pažnje,

Komšije u Tijaninom rodnom selu Popincim, u dahu poručuju: 

- Naravno da sam čula da je uhapšena, za to je čulo cijelo selo. Takva bruka, zbog prostitucije da je privode, a roditelji joj od sramote ne progovaraju. Majka joj fina žena, a ona se prodaje za silne pare. Sramota! Mi radimo za 1.000 dinara, a ona bi sto puta više, pa ne ide, ne može tako da se zaradi. Gd,e je tu čast, moral i vaspitanje, misli li na porodicu? Ona je sramota za naše selo - izjavili su oni, navodi "Blic".