Jedna od najpoznatijih starleta u regionu

Težak život Soraje: Majka joj je umrla, živjela je u domu, a oca nije ni poznavala

20:42, 08.08.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Danas je jedna od najpoznatijih starleta u regionu, a život je nimalo nije mazio. Soraji Vučelić zabranjen je ulazak u Srbiju, a ovo je tek jedan od problema sa kojim se susreće u svom životu.

Naime, starleta je jako mala ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu djecu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu. Tek je kasnije tokom života uspostavila komunikaciju sa ocem.

Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i kćerke nisu bili mogući, tako da je Anka poslije nekoliko mjeseci Soraju smjestila u Dom za nezbrinutu djecu “Mladost” u Bijeloj.

Kasnije su Anka i Soraja uspjele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razboljela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.

Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe.
Prvi put se pojavila u “Velikom bratu” 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru.

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije željela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice koja je potvrdila njenu priču.

Govori se da je Soraja do sada imala više od 8 estetskih zahvata, a prvi još 2010. godine kada je povećala svoje grudi.

Danas je student psihologije, ali obzirom da trenutno ne može da se vrati u Srbiju, pitanje je kada i kako će fakultet završiti.

(Blic)