Paris Džekson

Tabloidi Džeksonovoj nasljednici ne daju mira: Ovo je pakao

07:30, 20.03.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Nakon što je javnost ostala podijeljena izlaskom filma "Napuštajući Nedođiju", koji govori o tome da je pokojni pjevač zlostavljao dječake, tabloidi njegovoj kćerki ne daju mira.

Sve je počelo od trenutka kada se Paris Džekson uključila u polemiku o istinitosti tvrdnji izrečenih u filmu. Proteklog vikenda svjetski mediji pisali su da je ćerka kralja popa pokušala da izvrši samoubistvo i da je, potom završila na liječenju. Paris je te tvrdnje negirala na Tviteru.

"Laži, laži, laži, o moj Bože, još mnogo laži", napisala je ona tada.

Paris je sada navodno uhvaćena da spava za volanom.

Ona je i te tvrdnje demantovala na svom profilu. Kaže da su fotografije zumirane dok čeka svog dječka na pumpi.

"Parkirala se na pumpi, čekajući dječka da natoči gorivo. Zatvorila oči da čujem omiljenu pesmu. Paparaci su slikali i zumirali tako da ne možete da vidite da sam parkirana i optužuju me da sam zaspala za volanom. Kada će ovo da prestane", napisala je ona.

Podsjećamo, HBO je nedavno objavio dvodijelni dokumentarac u kome su Vejd Robson i Džejms Sejfček optužili pokojnog pjevača za seksualno zlostavljanje u periodu od sedam godina, i to dok su imali četiri, odnosno sedam godina.

Džeksonova porodica žestoko je uzvratila na ovaj film, nazivajući ga "javnim linčovanjem", najavila tužbu protiv HBO i učesnika dokumentarca, pokušavajući da diskredituje ovu dvojicu momaka.