Anastasija Anja Mandić

Supruga legendarnog Mande: Taj krik nikada neću zaboraviti

20:59, 15.09.2020.
Izvor: Kurir
Supruga slavnog pokojnog glumca, Milorada Mandića Mande, Anastasija Anja Mandić, otvorila je dušu pa ispričala detalje kada joj je suprug preminuo.

Mandi je pozlilo na sceni, u toku premijere dječje predstave “Petar Pan”, u UK Vuk Karadžić, kada se samo srušio i pao sa broda, dok je Anja bila u publici.

“Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i vidjela Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa djecom. Čuo se smijeh, jer je djeci to izgledalo smiješno, ali vidjela sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu. “, kaže Anja na kojoj je bio težak zadatak – da saopšti djeci šta se desilo.

“Pozvala sam svoju djecu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam željela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboravi”, rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživjeli”.