Tajna u šejku

Što starija to ljepša: Dženifer Aniston ne stari

07:10, 11.01.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Dženifer Aniston što je starija to je ljepša, a čini nam se kao da je za nju vrijeme stalo i da nije starija ni dana otkako smo je gledali kao Rejčel u prvoj epizodi serije "Prijatelji" koja ju je proslavila.

Ona kao da je otkrila eliksir mladosti koga se ne odriče, a sada je potvrdila glasine da zaista zna recept za večnu mladost i ljepotu. Otkrila je recept za smuti koji pravi, a uz pomoć kog je njena koža tako svježa a bora uopšte ni nema, piše Popsugar.

"Pravim šejk od čistog proteina, banana, borovnica, smrznutih višanja, stevije, miks zelenog povrća, maka praha i malo kakao praha. Dodajem i peptid kolagena u koji sam zaljubljena i vidim razliku. Moji nokti su jači i zdraviji... kako bih to jednom reči opisala sjaj. To je nešto što radim za sebe unutra pa se to prosto vidi spolja", rekal je glumica koja će za mjesec dana napuniti 50 godina.

Thumbnail

Kako se kolagen nalazi u tijelu i vremenom kako starimo se troši, potrebno je unositi ga putem krema, suplemenata i hrane u organizam kako bismo duže zadržali mladoliki izgled.

Kolagena ima u suplementima koje možete da kupite u apoteci, ali i u namirnicama poput govedine i kurkume. Odličan je za vašu kožu, kosti i zglobove, fizičke sposobnosti i creva.