Starleti imućni muškarac dao 70.000 dolara

08:36, 26.09.2020.
Izvor: informer
Stanija Dobrojević godinama unazad živi u Americi, a njeno snalaženje "preko bare" i nije išlo baš tako glatko.

Radila sam u prodavnici suvenira, iako tada nisam znala dobro jezik. Za jedno ljeto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sljedeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi – počela je priču za Informer rijaliti zvijezda.

– Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Cijelo ljeto sam rintala po cijeli dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar – rekla je.

– Kada sam treći put otišla u Ameriku, otvorio se konkurs za dilere u kazinu. Morala sam da idem na neki kurs dvije nedjelje. Ponijela sam sa sobom u Ameriku samo 400 evra da bih imala dok ne počnem da radim. Htjela sam odmah da se zaposlim u nekoj prodavnici, međutim, platila sam taj kurs – dodala je Stanija. Rizikovala sam i počela da radim. Za nekoliko mjeseci sam imala na računu 15.000 evra. To je za studenta bilo mnogo, a i sad je. Tada sam od mame dobijala 1.000 dinara nedjeljno za fakultet, a onda sam počela da zarađujem 1.000 dolara za nedjelju dana. Rekla sam: “Ne vraćam se u Srbiju dok ne zaradim prvih 100.000 evra!”. Tako je i bilo – tvrdi Stanija.

– Pokazala sam se kao najbolji radnik i svi su dolazili za moj sto da se kockaju. Tako su dolazili uglavnom milioneri, a jedan Grk nam je ostavio bakšiš 70.000 dolara da podijelimo. Mene su svi voljeli jer sam imala lijep osmeh, uvijek sam bila dotjerana, dok su ostale djevojke dolazile sa masnom kosom i nisu bile nasmijane. Ubrzo sam postala supervizor, pa na kraju i zaštitno lice kazina – zaključila je priču Dobrojevićeva.