Spremna za žestoku konkurenciju

Stanija otkriva šta će da radi poslije "Zadruge"

08:45, 30.06.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Stanija se nedavno u "Zadruzi" obratila svom PR timu i izrazila želju da pripreme sve za njen povratak na muzičku scenu kada se završi rijaliti šou.

Ono što je poželjela, to se već polako sprovodi u djelo, pa će se starleta vratiti starom zanatu.

Ona je inače i prva počela taj trend da se po izlasku iz rijalitija postane pjevačica. Sada će joj konkurencija biti Luna i Kija.

"Stanijini saradnici uveliko osmišljavaju njen povratak na muzičku scenu. Stanija je u svijet muzike ušla 2016. godine, kada je snimila numeru "Glavni akteri", koju su joj napisali Damir Handanović i Marina Tucaković. Ta pjesma je za kratko vrijeme postala hit, a Stanija je zbog te pjesme imala seriju uspješnih nastupa po Srbiji i inostranstvu. Međutim, naredne godine je doživjela fijasko sa numerom "Sveta Marija", zbog čega se povukla sa estrade, ali sad misli da je pravi trenutak da se vrati pjevačkom poslu, što su njeni saradnici objeručke prihvatili", navodi za "Scenu" izvor blizak Stanijinom timu.

On otkriva da će Stanija odmah po završetku "Zadruge" imati pune ruke posla.

"Nekoliko pjesama je bilo u opticaju prije nego je Stanija ušla u "Zadrugu", čak i jedna koju je trebalo da joj uradi reper Nenad Aleksić Ša, ali nedavno se pojavila nova pjesma kojom je njen tim oduševljen i za koju se uveliko radi tekst. U planu je da pjesma bude gotova do Stanijinog izlaska iz "Zadruge" kako bi odmah ušla u studio i snimila je. Pjesma je brza. Nakon što Stanija izbaci ovu pjesmu, u planu su i neki nastupi koje će uskladiti sa boravkom u Americi", navodi sagovornik.

Ova saznanja potvrdila je Tamara Radoman, PR Dobrojevićeve:

"Tim muzičkih saradnika počeo je sa pripremom pjesama koje je čekaju kad bude izašla. Uveliko imamo neke sastanke tim povodom. Planiramo svašta, a šta će tačno biti, znaćemo kada Stanija izađe".

Podsjećamo, Stanija je izjavila nakon "Zadrugovizije" da ima veću želju nego ikad da se bavi pjevanjem, baš zbog onih koji su osporavali njeno pjevanje na ovoj manifestaciji:

"Vrlo sam svjesna svojih glasovnih mogućnosti. Javno govorim da pjevam preko matrica. Čak moju pjesmu "Glcavni akteri" nisam ni preko matrice, nego na plejbek. Uglavnom pjevam u studiju. Tamo mogu da otpjevam kao slavuj, ali im kažem da urade tako da podsjeća na moj glas i da bude neki falš, onako šmekerski. Zašto bih trošila vrijeme na časove pjevanja? Išla sam samo jednom kod Ivane Selakov da me nauči da otpevam pjesmu "Glavni akteri". Nastaviću da pjevam preko matrice. Imam jednu top koju Ša treba da mi završi poslije "Zadruge". Želim da se obratim mom muzičkom timu da mi zakažu nastupe i da rade na pjesmama, jer mi je proradio inat".