Nova "žrtva"

Šta će reći Tumbaković? Luka Jović bacio oko na Daru Bubamaru

10:10, 30.10.2019.
Izvor: avaz
Napadač Real Madrida Luka Jović (21) udvarao se Dari Bubamari (43). Fudbaler je želio da osvoji 22 godine stariju pjevačicu jer je čuo da je u krevetu živa vatra.

Luka je toliko zagrizao za Daru da je nedavno došao iz Španije u Srbiju samo na dva dana kako bi otišao na njen nastupu jednom beogradskom klubu. Kako priča dobro obaviješten izvor, Jović je na Bubamaru bacio oko još u martu.

"Luki je Dara oduvijek jedna od omiljenih pjevačica. Stalno je pričao da obožava njene pjesme, alí i da mu je ona top-riba. Kada je raskinuo sa Anđelom Manitašević, koja mu je u januaru rodila sina Davida, već u martu je krenuo da se udvara Dari. Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović. Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj. Svakodnevno joj stižu svakakve poruke od udvarača. Ona je riješila da bude sama i da se posveti isključivo svojim novim pjesmama i sinu Kosti", priča izvor.

Luka se tu nije zaustavio, već je prije dvije nedjelje došao na Darin nastup.

"Sve vrijeme je gledao u pjevačicu i među posljednjima je napustio klub, čekajući priliku da priđe Dari. Ona je, međutim, odmah poslije posljednje pjesme izletjela iz kluba i otišla u Novi Sad", kazao je izvor blizak pjevačici.