Oglušila se o mjere Vlade Republike Srbije

Srpska policija Severinu sprovela u izolaciju

15:50, 19.03.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Severina Kojić (47) sprovedena je kod sanitarnog inspektora od strane srpske policije, jer nije poštovala mjere samoizolacije koje su prepisane zbog svjetske pandemije korona virusa!

Naime, hrvatska pjevačica je prije dolaska u Beograd boravila u Švajcarskoj, a prilikom ulaska u Srbiju nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, zbog čega je bila dužna da dvije nedjelje provede u izolaciji, navodi Srpski telegraf.

Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta, povodom nastupa, a kada je došla u Srbiju oglušila se o mjere Republike Srbije i uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Umjesto toga, Severina je bila u obavezi da se samoizoluje na dvije nedjelje.

No, ona je na Instagramu navela kako je došla da vidi dijete koje ima pravo da, po odluci suda, viđa utorkom i četvrtom, ali da "dalje od ulaznih vrata nije mogla".

- Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijelu nedjelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj - počela je Severina objavu na Instagramu.