Završila iza rešetaka

Srpska pjevačica krila u stanu arsenal oružja

20:21, 17.10.2019.
Izvor: Blic
Pjevačica Rada Kecman završila je iza rešetaka, a ova priča zaintrigirala je je javnost u Srbiji.

Naime, Radojka poznatija kao Rada Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplijenili veću količinu oružja i municije.

"Jedna od zaplijenjenih pušaka bila je premazana bijelim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, poslije zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak mu pomaže da brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga, istražitelji vjeruju da je akcija pripreme ubistva bila pri kraju, ali se još uvijek provjerava ko je trebalo da bude meta", kaže sagovornik Blica.

On otkriva i da se sumnja da su pjevačica i njen prijatelj bili dio kriminalne grupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Jun 8, 2019 at 8:46pm PDT

"Dokazi prikupljeni do sada ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga", otkriva on.

Prema riječima sagovornika, zasad se vjeruje da iz oružja koje je pronađeno u stanovima koje su osumnjičeni koristili nisu izvršene likvidacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Apr 9, 2019 at 12:47pm PDT

Inače Rada Kecman poznata je po provokativnim stajlinzima, često nastupa po kafanama, a na njenom Instagramu se mogu vidjeti fotografije na kojima je u društvu brojnih poznatih pjevača i pjevačica, kao i javnih ličnosti.