"Kastel"

Spektakularan koncert Dragane Mirković u Banjaluci

17:54, 12.08.2019.
Izvor: ATV
Ni tri puna sata dobre muzike i još boljih pjesama nisu bila dovoljna Banjalučanima i onima koji su došli u grad na Vrbasu da uživaju na koncertu Dragane Mirković.

Dragana ima karijeru o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju, mnogo hitova, uspješnih nastupa, hiljade i hiljade fanova širom Balkana. Ali isto tako gotovo da iza sebe nema skandala. 

Veče u Banjaluci obilježili su njeni najveći hitovi koje su u glas sa popularnom Gagom pjevali i mladi i stari. Veliki ljubitelj njene muzike je i svjetski poznati glumac i njen veoma dobar prijatelj Žan Klod Van Dam koji je prije nekoliko dana objavio na svom profilu njenu najnoviju pjesmu "Zamena" i pohvalio njen glas.

I nakon 35 godina karijere i dalje je puna volje i želje za nastupima. Umor ne postoji. Kako i sama kaže, ona se dokazala mnogo ranije, sada je sve zasnovani na ljubavi.

1994. godine se okušala u glumačkim vodama. "Slatko od snova" je njen glumački prvenac, a možda i jedini snimljen film. Što se tiče Dragane, ona je ipak svjesna da je muzika njen pravac, na glavnu ulogu u filmu gleda kao na neko novo iskustvo u životu.

Dragana se u Banjaluku vratila nakon dvije godine i nastupa na koncertu organizovanom povodom humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".