Plejboj zečica

Soraja u vezi sa narko bosom, tajno se sastaje sa vođom klana

12:29, 28.06.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Plejboj zečica i učesnica “Velikog brata” Soraja Vučelić sastaje se tajno u Moskvi sa vođom vranjskog klana za koga se vjeruje da stoji iza šverca kokaina, navodi “Kurir”.

Starleta Soraja Vučelić navodno je u vezi sa vođom vranjskog klana koga su bezbjednosne služne označile kao jednog od vodećih narko bosova iz Srbije, piše “Kurir”.   

Kako njihov izvor navodi, oni su se upoznali u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije i očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oops 🍬

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic) Lip 26, 2019 u 5:07 PDT

"On je javnosti postao poznat kada je otkriveno da je na mjestu na kojem je on bio pronađena ogromna količina kokaina. Jedna od destinacija na kojoj narko bos ima luksuzni restoran je i ruska prestonica. Soraja je u poslednje vrijeme često boravila u Moskvi, o čemu svjedoče i njene objave na društvenim mrežama", kaže izvor “Kurira”.

Soraja je u januaru na Instagram okačila snimak iz luksuznom moskovskog restorana “Puškin” na kome se vidi konobar koji na ruskom recituje ljubavne stihove, kao i muška ruka koja pokazuje tri prsta, nazdravlja i izgovara: “Spasiba brate, davaj”. Na snimku se ne vidi lice Sorajinog kompanjona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic) Lip 13, 2019 u 5:59 PDT

"Taj muškarac sa kojim je Soraja sjedila u “Puškinu” i nazdravljala, i čija se ruka vidi na njenom snimku upravo je narko bos" objašnjava izvor za “Kurir”.