Krila udaju

Soraja se udala za holandskog milionera

12:08, 05.05.2020.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Soraje Vučelić navodno se tajno udala u Amsterdamu prije četiri mjeseca.

Kako izvor tvrdi, starleta već godinu dana krije svog partnera, zbog čega je i udaju čuvala u strogoj tajnosti.

"Nekolicina prijatelja bila je upoznata da ona ima nekog u Holandiji, da odlazi kod njega na mjesec, dva, ali niko nije ni slutio da će doći do vjenčanja", objašnjava izvor i otkriva da je Vučelićeva početkom decembra iznenada obavijestila nekoliko svojih prijateljica da se udaje.

"Sara je otputovala u Amsterdam dva mjeseca prije nego što se udala kako bi bila sa svojim dragim. Kada je drugaricama saopštila da se udaje, one su pomislile da se šali, sve dok im nije objasnila da je zakazala vjenčanje i da ne želi da bude sama za taj dan", navodi izvor koji ističe da su vjenčanju prisustvovali samo kumovi i nekoliko prijatelja.

"Mnogi su zamišljali da će se Sara kada nađe pravog udati pompezno, napraviti gala proslavu sa 500 ljudi, promijeniti pet vjenčanica i sve što ide uz to. Nasuprot tome, pozvala je tri prijateljice i udala se u tajnosti. Njen partner, gospodin Masoni, takođe je pozvao pet prijatelja, pa su poslije formalnog dijela otišli u najskuplji restoran i proslavili. Iako je sve nas koji je poznajemo iznenadila njena udaja, važno je da je ona srećna i da svoju odluku smatra ispravnom. S tim čovjekom je stvarno ispunjena, a nema ni sumnje da je ozbiljan mangup kada je uspio da uhvati Saru koja je od braka bježala kao đavo od krsta. Nakon vjenčanja, njih dvoje su otišli za Francusku, gdje su zimski odmor proveli na Alpima i uživali u luskuzu", zaključuje izvor.