Zaintrigirala mnoge

Sofija konačno progovorila o vezi sa Lukom: Nisam rasturila ničiji brak

17:42, 05.11.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Poslije neuspjelog pokušaja skrivanja svoje veze, manekenka Sofija Milošević sada je priznala da je već dva mjeseca u ljubavi sa najuspješnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj ne zanimaju.

Pisalo se da je Luka oženjen, te i da je manekenka rasturila vezu sa njegovom djevojkom sa kojom ima dijete. Sada je lijepa manekenka za "Blic" otkrila pravu istinu.

"Luka nikada nije bio oženjen, a sa djevojkom je raskinuo prije tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost", rekla je Sofija i priznala je srećna sa Lukom pa je dodala:

"Sve je počelo spontano, nekoliko nedjelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno", rekla je ona i pojasnila da nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.

"Uvijek sam se trudila da radim na sebi i da ljepotu ne stavljam u prvi plan, jer to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Ljepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo", dodala je ona.