Igrač Real Madrida prespavao u njenom stanu

Sofija i Luka prvi put uslikani zajedno u Beogradu

08:38, 25.12.2019.
Izvor: Blic
Uprkos tome što je fudbaler nedavno rekao da je raskinuo sa manekenkom, nakon obnovljene romanse, oni su uslikani zajedno ispred zgrade u kojoj živi Sofija Milošević.

Kao bomba u medijima odjeknula je vijest da se Luka Jović zabavlja sa Sofijom Milošević, a tokom višemjesečne romanse par se trudio da se sakrije od očiju javnosti, dok su fotografije sa destinacija na kojima su boravili objavljivali odvojeno. Tako je slika iz Portugala završila prvo na Sofijinom, a potom i na Lukinom profilu, ali iz sasvim drugog ugla. I nikada zajedno.

Tragom informacije da se par pomirio, a da je Luka ponovo u Beogradu, ekipa Blica je otišla do stana u centru Beograda u kojem živi lijepa manekenka i odmah je uočen Lukin automobil.

"Luka se odmah po dolasku u Beograd odvezao kod Sofije, gdje je prespavao, a potom ujutru otišao na trening", kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Nakon treninga, Luka se ponovo vratio u centar grada kod svoje drage, gdje gdje ga je ekipa Blica uslikali u trenutku kada je izlazio iz luksuznog automobila njemačkih tablica. Na sebi je imao trenerku, a vukao je i kofer u kojem su spakovane stvari za trening.

Kratko se zadržao u stanu, da bi potom izašli zajedno. Sofija je, kao i njen dragi, bila u trenerci i roze kaputu. Odmah potom, sa osmijehom su se uputili ka njegovom automobilu, da bi se potom odvezli u nepoznatom smjeru.

"Kada je u Beogradu, Luka cijeli dan provodi kod Sofije, gdje uživaju u zajedničkom vremenu. Budući da dok on boravi u inostranstvu nemaju mnogo momenata u kojima mogu zajedno da uživaju, dragocijeno vrijeme se trude da iskoriste maksimalno. S obzirom na to da je u Beogradu trenutno gotovo svakodnevno kiša, dogovorili su se da se sastaju kod Sofije u stanu koji se nalazi u samom centru grada", kaže dalje izvor.

Podsjetimo, uprkos tome što o vezi sa menekenkom nije želio da govori, a i Sofija je bila veoma uzdržana u izjavama, Luka je u jednoj emisiji nedavno rekao da nema djevojku. Ipak, kada je na njegovom profilu na Instagramu potom osvanula prva zajednička fotografija sa Sofijom, bilo je jasno da se par pomirio.

Neko vrijeme su proveli u Madridu, da bi se potom uputili u Beograd, gdje će provesti nekoliko dana.