Izgleda neprepoznatljiv

Slavni glumac uživa na odmoru a 34. godine mlađom suprugom

17:13, 14.08.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Da poznate ličnosti nisu imune na godine koje ih stižu, potvrđuju i najnovije fotografije planetarnog popularnog glumca Ričarda Gira.

Naime, Ričard se trenutno nalazi u Toskani, gdje se odmara sa svojom suprugom Alehandrom Silvom, koja je 34 godine mlađa od njega, a paparaci su ga uslikali u prilično slobodnom izdanju.

Glumac je prošetao bez majice, u kratkom šorcu, a nakon toga se ogrnuo peškirom. Sudeći po fotografijama, on je nabacio dosta kilograma u odnosu na svoju mladalačku kilažu, a stomak mu se takoreći "prelivao".

Ovo glumčevo izdanje se munjevito proširilo internetom, a svi komentarišu da je neprepoznatljiv, što zbog viška kilograma, što zbog sijede kose.

Podsjetimo, Ričard Gir ima sedamdeset godina, a publika ga pamti po mnogim ostvarenjima i priznanjima koje je dobio tokom svoje glumačke karijere. Jedna od njegovih najpoznatijih uloga je u filmu "Zgodna žena" u kojem je glumio sa Džulijom Roberts. Takođe, glumac je proglašen za najatraktivnijeg muškarca 1999. godine, što mu je donijelo veliku popularnost kod ženskog dijela publike, piše Blic.

Iza sebe ima dva braka, prvi sa Sindi Kraford, drugi sa glumicom i manekenkom Kerli Lover, sa kojom ima sina Homera rođenog 2000. godine. Ipak skrasio se pored 34. godina mlađe novinarke Alehandre Silvi.