Slađa Alegro otkrila sa kojom pjevačicom ne razgovara

  • 29. Mar 2021.18:24

Pjevačica je uglavnom dobra sa kolegama, ali ima i onih sa kojima su joj se putevi razdvojili.

Slađa Alegro, gostujući u jednoj emisiji otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama i da li postoji osoba na estradi sa kojom ne razgovara.

"Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, koleginicom. Andreanu (prim. aut. Čekić) navedem kao nekoga sa kim me je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvek tu da pohvale. Sa Sekom, Cecom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi porodica" - rekla je Slađa u emisji "Vikend specijal - Premijera" i ispričala sve o odnosu sa Sekom Aleksić:

- "Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu, izbegavamo neke ružne teme, Sekina porodica je uvek vedra i nasmejana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vreme deci za spavanje. Spremamo hranu, lepo pojedemo, nas dve o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto "- zaključila je pjevačica u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

 

Tagovi: