Slađa Alegro o teškom period: Imala sam dva spontana pobačaja, Seka mi je pomogla

  • 10.03.2021.16:19

Pjevačica Slađa Alegro godinama je pokušavala da zatrudni, poslije dva spontana pobačaja počela je da gubi nadu, a onda joj je njena koleginica Seka Aleksić pomogla da ostvari najveću životnu želju.

"Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savjetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, vjerovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života". rekla je Slađa za Hit informer i dodala da je njena kćerkica začeta prirodnim putem.

"Ljudi misle da sam imala problem sa začećem i da sam išla na vantjelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj dio je kod mene bio problematičan".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

Slađa kaže da nije imala problem da javno govori o svojoj borbi za potomstvo.

"Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, željela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savjete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao".