Članovi porodice donijeli odluku

Skandal: Britni Spirs protiv svoje volje na psihijatriji

16:55, 21.04.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Vijest da se Britni Spirs prijavila u jedan kalifornijski institut za mentalno zdravlje odjeknula je prošle sedmice kao bomba širom svijeta, međutim, sada su se pojavile nove skandalozne informacije.

Naime, nekadašnji blizak saradnik pop zvijezde oglasio se putem zvaničnog fan kluba Britni Spirs i otkrio da je zapravo prekinuo dugogodišnju saradnju s njenim timom jer se nije slagao s načinom na koji vode njenu karijeru, odnosno zbog toga što su je konstantno zatrpavali obavezama iako je svima bilo kristalno jasno da ona sve to ne može podnijeti.

On je potvrdio činjenicu da se Britni nalazi u institutu za mentalno zdravlje, ali ne od prošle sedmice, kako su prenijeli svjetski mediji, nego od januara ove godine. Osim toga, on je istakao da se pjevačica opirala odlasku na kliniku te da je već četiri mjeseca tamo protiv svoje volje.

Članovi porodice i emotivni partner, prema njegovim riječima, donijeli su ovu odluku budući da su bili zabrinuti jer je Spirs prekinula uzimati lijekove. 

Podsjetimo, Britni je početkom godine otkazala turneju u Las Vegasu zbog, kako je navela, želje da se posveti porodici nakon očeve operacije. Od tada su na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama postavljene svega dvije objave, premda se ni na jednoj ne nalazi njena fotografija novijeg datuma, zbog čega postoji osnovana sumnja da ih je zapravo postavio njen tim, a ne sama pjevačica.