Žali što više nije pozirala gola

Sindi Kraford u šestoj deceniji izgleda kao tinejdžerka

07:07, 08.03.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Sindi Kravford pozirala je za poznati magazin i u 53. godini pokazala da izgleda brutalno dobro i otkrila da obožava da pozira oskudno odjevena.

Na slikama se vide njene duge noge i sjajni trbušnjaci. Pozirala je nedavno gola fotografu Raselu Džejmsu za novu knjigu “Anđeli”.

"Pitao me je kako želim da me fotografiše. Možete da bude ili slobodni ili ne, baš onako kako želite. Razlog zbog koga sam pozirala gola jeste što sam se pitala kada poziranje bez odeće više nije lepo. Ne izgledam kao što sam izgledala u 20-im, 30-im i 40-im. Ako vodimo računa o sebi onda zašto da ne", rekla je ona.

Sindi je i prije pozirala bez odjeće. Uradila je dvije Playboy duplerice, jednu 1988. i drugu 1998. godine, a sada je izjavila da joj je žao što nije više pozirala gola.

"Sada kada gledam moje fotografije u Playboy-u pitam se zašto se nisam malo češće slikala gola. Ne postajem mlađa, pa želim da proslavim to ko sam ja sada", dodala je Sindi.

Ona je jasno pokazala na društvenim mrežama da naporno radi kako bi tako dobro izgledala. Obožava kardio vježbe, trčanje na traci i trenažer. Često deli fotografije i video snimke sa treninga koje radi sa trenerom Sarom Perla. Veliki je ljubitelj elastičnih traka i joge koja joj pomaže da ostane u balansu.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)