Sin glumice Naje Rivere, pronađen sam u čamcu, kaže: Mama je skočila u vodu i nije se vratila

20:03, 10.07.2020.
Izvor: novosti.rs
Policija, ronilački timovi, helikopteri i dronovi, od srijede uveče tragaju za američkom glumicom Najom Riverom (33), koja je tog dana unajmila čamac i sa četvorogodišnjim sinom Džosijem otišla na jezero Piru, stotinak kilometara od Los Anđelesa, odakle se nije vratila. 

Posada drugog brodića pronašla je njenog sina tri sata kasnije, samog i usnulog na čamcu koji je plutao jezerom i odmah alarmirala policiju. Pretpostavlja se da se glumica koja se proslavila ulogom Santane Lopez u seriji "Gli" utopila.

Policajci su pronašli Najin prsluk za spasavanje u čamcu, a mali Džosi im je rekao da je sa mamom otišao da pliva:

- Mama je skočila u vodu i nije se vratila. Ja sam se popeo na čamac, a ona nije.

Okolnosti pod kojima se ovo desilo i dalje su nejasne, jer policiji predstavlja izazov ispitivanje mališana. Samo dan prije nestanka, Rivera je na "Instagramu" podijelila selfi sa sinom, uz potpis: "Samo nas dvoje". Očigledno da se radovala vremenu koje će provesti sa Džosijem.

Inače, serija "Gli" imala je šest sezona, a nad glumcima se nadvilo prokletstvo. U julu 2013. umro je Kori Montejt, nakon što je uzeo heroin i alkohol, dok je Mark Saling 2017. optužen za posjedovanje najgore dječje pornografske kolekcije, da bi iduće godine izvršio samoubistvo. Glavnu glumicu Liju Mišel kolege su optužile za nasilničko ponašanje. Rivera, koja je 2012. sa 2ČELOS snimila obradu pesme "Supermassive black hole", grupe "Mjuz", nastavila je tragični niz.