Severina više neće živjeti sa sinom: Starateljstvo dobio Milan

  • 28.11.2019.11:20

Sudija Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srpskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta...

Pjevačica Severina (47) i njen bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali bivši partneri nisu se pojavili. 

U pravnoj borbi oko starateljstvu nad djetetom, pjevačica Severina izgubila je spor s Milanom.  

"Zadovoljni smo s presudom, iako je još nepravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere" - rekao je Milanov advokat za 24sata.hr

Sudija Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srpskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Njeni zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

Severina je trenutno zauzeta turnejom 'The magic tour' koju je sredinom studenog počela u Splitu, a završiće krajem prosinca u Ljubljani. 

Uskoro više...