Prvi javna osoba u Hrvatskoj

Severina stiže na Viber, pjevačica dobija svoje naljepnice

14:49, 15.05.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Iako su mnogi najavljivali krah njene karijere, Severina je opet pokazala da je u korak s trendovima. Naime, ona je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja je ostvarila saradnju s kompanijom „Rakuten Viber“ te lansirala vlastiti paket naljepnica.

Na svom Instagram profilu s fanovima je podijelila ovu vijest i rekla da će u četvrtak, na dan promocije njenog novog albuma „Halo“, naljepnice na Viberu biti dostupne za preuzimanje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. 

"Nadam se da ćete u njima uživati i dijeliti ih s prijateljima, jer sigurno postoji osoba kojoj biste rado poslali stihove poput „Virujen u te“, „Moja prijateljice“ ili „Ovo će biti dobra noć, predosjećam“, napisala je Severina na Instagramu.

Thumbnail

U paketu naljepnica nalazi se nekoliko pjesmama s njenog novog albuma "Halo", dok ostale naljepnice sadrže naslove nešto starijih pjesama pa će na ovaj zanimljiv način fanovi biti u toku s njenim radom. 

Viber naljepnice postale su vrlo popularan način komunikacije pa su tako mnoge poznate ličnosti već lansirale svoje pakete naljepnica, kao što su Šakira, Lukas Podolski i mnogi drugi.