Šeki Turković pred bankrotom

11:41, 26.09.2020.
Izvor: Kurir
Pjevač Šeki Turković se vratio u Srbiju poslije duže medijske pauze i boravka u Americi, gdje se bavio vožnjom kombija i dostavom pošte. On je otvorio dušu i ispričao sve o životu u dalekoj zemlji.

– Nema ništa u Americi, tamo su tezge groblje kao i ovdje, nema ništa. Došao sam u Srbiju jer sam mislio da ću se ovdje ubiti od posla u julu, avgustu i septembru, malo tezgice, malo vašari. Međutim, sve je otkazano. Estrada je poginula, mi smo poginuli. Jadni smo mi. Ja sam ovdje kao u penziji, imam 23.000 dinara. Imam 67 godina, preko 40 godina radnog staža – istakao je folker za Kurir o svom životu u Americi, pa otkrio da se tamo bavio i vožnjom.

– Bavio sam se vožnjom godinu dana, pa sam odustao. Svašta, poštu, pakete, bio sam dostavljač. Ništa nije teško kad mora da se radi. Ustajao sam u zoru, palio kombi, išao za Čikago 60 milja, potrpao sve pakete. Poslije se moram vraćati kući i tako stalno. Dnevno sam prelazio oko 300 milja, to je negdje oko 450 kilometara. I tako tri godine bez prestanka, i supruga i ja. Poslje smo imali udes, nismo mi bili krivi, pa smo odustali od toga. Vratio sam se pjesmi, pa došla korona. Vidjećemo šta ćemo dalje.