Buba Koreli

Reper dao djevojčici 100 KM i sve snimao kamerom pa objavio

18:48, 22.06.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Buba Koreli je iz automobila dao djeci koja su prosila 100 maraka, a sve je iz automobila snimao njegov kolega i prijatelj Jala Brat.

On je snimao djecu na ulici, što je mnogima bio neprikladan potez, a onda je pitao djevojčicu, koja se predstavila kao Mani, da li zna ko je on.

"Evo “mani”. Sada se zahvali, mahni i reci: ćao", poručio je Buba Koreli djevojčici, a potom nastavio da snima i drugu djecu koja su prilazila njegovom automobilu i pitala ga da li ima još novca za njih. On je rekao da novac ima, ali nije želio da im da, pa je rekao da Mani treba da podijeli ono što joj je dao sa svojom braćom i sestrama.

Thumbnail

"Šta hoćete, još para? Pa sad sam vam dao “stoju”. Znaš li ti ko sam ja? Ne znaš? Ja sam Buba Koreli, ali ništa vam to ne znači. Ja sam Sinan Sakić", rekao im je reper kroz smijeh, dok se Jala Brat konstantno smijao

"Dosta vam je to, ajde sad palite", rekao je reper, ali je nastavio da snima kada mu je prišla još jedna djevojčica, dok su reakcije na društvenim mrežama na ovaj njegov potez i te kako podijeljene.