Razveo se, a sa njom se provodi: Jugoslav Karić uhvaćen sa Milicom Todorović

09:54, 25.02.2021.
Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a evidentno je da su i te kako bliski.

Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli. On ju je odvezao do stana, a onda je pao i - poljubac, a sve su snimile kamere Paparaco lova.

Milica je, podsjetimo, prošle godine raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, dok je Jugoslav nedavno stavio tačku na brak sa dizajnerkom enterijera Elenom Karaman.

Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svjetski teniser Novak Đoković.

Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živjela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha.

Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju, piše Kurir.