Nakon što su obojica noć proveli u pritvoru

Puklo prijateljstvo između Đanija i Mitra Mirića

21:46, 09.04.2020.
Prijateljstvo između Radiše Trajkovića Đanija i Mitra Mirića je puklo, i to nakon što su obojica uhapšena zbog kršenja zabrane okupljanja na javnom mjestu prošle nedjelje.

Razlog za svađu bilo je Mirićevo drsko ponašanje, koji je bio ljut zbog toga što se našao u pritvoru, pa je svoj bijes iskalio na kolegi, s kojim je godinama bio u dobrim odnosima.

Đani je nakon saslušanja prišao Mitru i oslovio ga s "brate" i pitao kako je proveo noć, jer su obojica bili u ćelijama, ne nadajući se oštroj reakciji kolege. Mirić je tada odgurnuo Trajkovića i odbrusio mu: "Ma bježi, od mene".

Đani je bio zatečen njegovim ponašanjem i više mu se nije obraćao. Da je Mitar ljut, svima je jasno jer se, otkako je priveden, nije oglašavao u medijima.

Dvojica pjevača uhapšeni su prošlog petka u jednom hotelu na Novom Beogradu dok su sjedili i ispijali piće, iako je tog dana uvedena zabrana okupljanja više do dvoje ljudi na jednom mjestu.

Pored njih, uhapšeni su i Đanijeva supruga Slađana, njihov sin Miloš, fudbaler Aleksandar Prijović i još 16 osoba. Svi oni dobili su kaznu od tri mjeseca kućnog zatvora, piše Expresstabloid.