Irina Šajk vidno neraspoložena

Problemi u domu Bredli Kupera sve nakon skandala sa Lejdi Gagom

07:25, 27.02.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Bredli Kuper i Irina Šajk uslikani su u zajedničkom izlasku prvi put nakon seksi incidenta na dodeli Oskara, a čini se da nisu bili baš najbolje raspoloženi. Baš se pitamo šta je razlog.

Ledi Gaga i Bredli Kuper i hemija koja se osećala u vazduhu tokom njihovog izvođenja na dodjeli ovogodišnjih Oskara, glavna su tema svjetskih medija, a šuškanja o pravoj prirodi njihovog odnosa ne prestaju.

Tako se šuška da su njih dvoje zapravo više od prijatelja, i kako se na zabavi nakon dodjele Oskara nisu odvajali jedno od drugog dok su ignorisali Bredlijevu djevojku Irinu Šajk.

A usred svih nagađanja, Bredli i Irina snimljeni su tokom zajedničke vožnje i to poprilično mrzovoljnih izraza lica.

Razlog tome mogao bi biti i komentar Bredlijeve bivše supruge 45-godišnje glumice Dženifer Espozito, koja je napisala zanimljiv komentar na objavi na Instagram profilu komičara Dejvida Spejda, koji se našalio povodom aktuelne teme.

"Ima li šanse da ovo dvoje nisu imali seks", napisao je komičar uz objavljenu fotografiju Gage i Bredlija, dok mu je Dženifer jednostavno u komentarima napisala "Ha".

Dženifer je u svojim memoarima "Jennifer's Way" koje je objavila 2015. godine, Bredlija nazvala vrsnim manipulatorom i iako ga nije direktno imenovala svima je bilo jasno na koga se ta tvrdnja odnosi.

"Bio je zabavan, pametan, izazovan, arogantan i vješt manipulator. Nisam ga smatrala naročito privlačnim ali shvatila sam da uživam u njegovom humoru i glupostima neko vrijeme. Zabavili smo se ali on je takođe imao i tu zlobnu, hladnu stranu. Njegova ličnost bi se promijenila u jednom trenu", otkrila je u memoarima Dženifer.

Ona i Bredli su u braku bili od 2006. do 2007. godine.