Pravi Vuk sa Vol Strita poslije zatvora i milionskog duga opet uživa

  • 07. Apr 2021.09:53

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio jednu od svojih najboljih i najzapaženijijh uloga ostvario je u hit-filmu "Vuk sa Vol Strita" igrajući čovjeka sa berze Džordana Belforta koji je sa samo 26 godina postao milioner zarađujući hiljade dolara u samo jednoj minuti i tako sve dok deset godina kasnije nije završio u zatvoru zbog prevare na berzi.

Priču o njegovom liku i djelu na filmsko platno je prenio reditelj Martin Skorseze, a slavnog varalicu je Leonardo i dodatno ga popularizovao.

A gde je i šta danas radi pravi Vuk iz pomenutog filma?

Džordan danas ima 58 godina i radi kao motivacioni govornik, napisao je čak tri knjige o svom životu, od kojih je jedna adaptirana u film.

Jedna od glavnih tema njegovih popularnih predavanja za koje se traži karta više je razlika između pohlepe, ambicije i strasti na Vol Stritu.

Kada ne predaje i ne otplaćuje milionski dug svojim bivšim klijentima koje je varao, Džordan uživa u životu, barem ako je sudeći po njegovim najnovijim fotografijama iz Majamija.

Tamo je ovih dana uhvaćen u društvu ljepotica u minijaturnim bikinijima koje su ga okruživale i s njim snimale selfije, a koje su očito njegove velike obožavateljke.

Džordan je inače na plaži bio sam bez svoje partnerke Kristine Invernizi sa kojom je u vezi nakon dva propala braka s Denis lombardo s kojom je bio vjenčan od 1985. do 1991. godine, te s Nadin Kardi od 1991. do 2005. godine.

Džordan danas priznaje da je počinio niz grešaka i žali zbog svih prevara koje je počinio uglavnom pod uticajem teških droga.