Uspjeh im nije zavisio od obrazovanja

Poznate ličnosti koje nemaju završenu školu

18:47, 10.12.2019.
Izvor: Kurir
Obrazovanje nije uvijek garancija uspjeha. To potvrđuju i mnoge poznate ličnosti koje nisu završile srednju školu, a danas "plivaju" u milionima i svjetski su poznate.

Tako je glumica Dženifer Lorens napustila srednju školu kada je imala 14 godina.

Heri Stajls je takođe odustao od srednje škole kada je imao 16 godina i to zbog audicije za Iks Faktor nakon čega je postao član benda One direction.

Žizel Bundšen, brazilska manekenka, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela. Uprkos tome, Žizel govori pet jezika.

Nikol Kidman nije završila srednju školu kako bi nastavila glumačku karijeru. Počela je da radi u pozorištu, a sa 16 godina snimala je i filmove.

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gdje je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam. 

Robert Dauni Džunior nikada nije bio dobar učenik. Otac mu je dao ultimatum da svaki dan ide u školu ili da pronađe posao. Odustao je u 15. godini.

Džoni Dep imao je 15 godina kada je napustio srednju školu. San mu je bio da postane poznati rok muzičar. 

Džej Zi je odustao je od srednje škole kako bi radio. Bavio se prodajom narkotika, a tek potom postao muzička zvjezda.

Kijanu Rivs je napustio školu sa 17 godina, jer se nikada nije uklopio. Imao je sukobe s nastavnicima i direktorom.

Vupi Goldberg je napustila školu kada je imala 16 godina. Kao razlog za ovaj postupak navela je teško detinjstvo, nekoliko brakova i zavisnost o drogama.

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku. Pre toga, dok je bio dijte, želio je da bude sveštenik.

Kventin Tarantino je želeo da nastavi filmsku karijeru i zbog toga je odustao od srednje škole kada je imao 15 godina. Imao je IQ 160.

Danijel Redklif odlučio je da se odmori od škole kada je imao 17 godina kako bi se usredsredio na svoju glumačku karijeru. Nije se vratio u školu.

Rajan Gosling napustio je srednju školu kada je imao 17 godina.

Zvjezde koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri, prenose američki mediji.