Pjevačica slomljena

Potresan video Severine koja satima čeka ispred zgrade i moli Milana da je pusti da vidi sina

07:59, 18.03.2020.
Izvor: Alo
Pjevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloljetnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo juče bio je njen dan da bude sa sinom.

Ona je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši suprug odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije virusa korona, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO - KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on Mar 17, 2020 at 9:00am PDT