Kit Harington

Popularni glumac serije "Igra prestola" završio na rehabilitaciji

09:44, 29.05.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Nedavno je završena osma sezona planetarno popularne serije "Igra prestola" zbog koje se podigla velika prašina jer većina publike nije bila zadovoljna krajem iste. Nezadovoljan je bio i glumac Kit Harington koji je sam o tome pričao, a njegova reakcija na kraj serije je tek bila šokantna. Poslije svega je morao da ode na liječenje, kako pišu strani mediji.

Naime, Kit se rasplako dok je čitao scenario shvativši da će poslije toliko godina druženja na kraju ubiti svoju dragu Deni, majku zmajeva Deneris, u koju se pritom i zaljubio iako se kasnije ispostavilo da su bili u srodstvu. Kažu da ga je to posebno dirnulo, ali ga je sve vrijeme pratila i popularnost na koju je i sam priznao da nije bio spreman.

Planetarno popularni glumac u intervjuu za "Variety" ispričao je kako nije bio spreman na slavu koju mu je donijela serija "Igra prestola" te da sada mora da napravi pauzu i da se posveti sebi i rješava neke svoje probleme.

"Imao sam osećaj da moram da se osjećam kao najsrećnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima", istakao je u pomentuom intervjuu Kit koji ima 32 godine.

"The New York Post" je objavio da je glumca sve toliko pogodilo da je trenuto na rehabilitaciji od stresa, umora i alkohola. Kako navode, Kit se prijavio na kliniku za rehabilitaciju gdje se trenutno liječi više od mjesec dana, a prema njihovim navodima mjesec dana u klinici košta 120.000 dolara.

Podsjetimo, Kit se 2018. godine oženio sa glumicom Rouz Lesli koja takođe igra u seriji i koja mu je u svemu ovome velika podrška.

"Rouz je sve vrijeme uz njega i pruža mu veliku podršku. Svi koji su mu bliski zaista su željeli da se Kit odmori, sada mu samo potrebni tišina i mir", rekao je izvor blizak paru.