Ešli Masaro

Plejbojeva zečica pronađena mrtva u stanu

19:58, 17.05.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
"Playboy" model i bivša američka hrvačica Ešli Masaro u četvrtak ujutro pronađena je bez svijesti u svojoj kući u njujorškoj četvrti Long Ajland, piše "Daily Mail". 

Iako je pozvana hitna pomoć, koja ju je prevezla u bolnicu, nisu joj uspjeli pomoći i jedino što su mogli bilo je konstatovati smrt. 

"Iznimno smo tužni zbog vijesti o smrti Ešli i izražavamo svoju najdublje saučešće njenoj porodici i prijateljima", napisali su.

Masaro je imala jednu kćer,  Aleksis, koja će u juli imati 19 godina. Uzrok smrti još uvijek je nepoznat, a iz policije su potvrdili kako nije povezan s kriminalnim radnjama. Karijeru u hrvanju je započela 2005., a prije toga se takmičila na izborima ljepote. Za naslovnicu "Playboya" pozirala je u april 2007. 

Njeni prijatelji su u šoku i na društvenim se mrežama opraštaju od 39-godišnjeg modela.

"Osjećam se uništeno zbog njenog odlaska. Trebala je biti ovdje u Las Vegasu, na ženskom druženju na kojem sam ja trenutno. Razgovarale smo jučer. Rekla je da će doći. I sada je nema. Još uvijek nisam svjesna što se događa. Nedostaješ mi, Ešli. Već mi nedostaješ, bebo", komentirala je Rošel Loeven, bivši kanadski model. 

Zbog preranog odlaska prijateljice svojim pratiteljima se emotivnom objavom obratila i hrvačica Marija Kanelis Benet. 

"Bez riječi sam. Ešli mi je bila partnerica. Bila mi je supruga za turneju. Zajedno smo snimale nebrojeno puta, održavale konferencije skupa. Bila je velik dio mog života, no promijenile su se okolnosti i sad je više nema, a moje srce je slomljeno", rekla je.