Isplivala istina

Pjevačica se razvela od košarkaša i to krije već godinu dana

21:39, 10.02.2020.
Izvor: Blic
Thumbnail
Pjevačica Ana Stanić navodno se razvela od nekadašnjeg košarkaša Momčila Lavrnića prije nešto više od godinu dana.

Poznato je da Ana svoju privatnost krije kao zmija noge i da o odnosu sa bivšim košarkašem i biznismenom Momčilom gotovo nikada ne govori. Tako je malo ko mogao i da pretpostavi da su ona i Momčilo odlučili da na svoj brak stave tačku, piše Kurir.

Iako je ranije u nekoliko navrata Ana ovu informaciju demantovala, izvor pomenutog lista kaže da je razvod definitivan i da njih dvoje više nisu u braku i ne žive zajedno.

"Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspjeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019", kaže ovaj izvor i dodaje:

"Momčilo nije čovjek od skandala i ne voli da se o njemu piše bilo šta. Smatra da javnost ne treba da zanima ništa o njemu jer nije javna ličnost. Zato su se on i Ana dogovorili da ne pričaju o tome. Inače, on ima djevojku već neko vrijeme, mlađa je od njega. U Anin privatni život nisam upućen baš".

Ana i Momčilo vjenčali su se tajno 2010. godine na Fruškoj gori, a godinu dana kasnije dobili su sina. Njih je upoznala zajednička prijateljica, nekadašnja manekenka Marija Tarlać. Nakon završetka sportske karijere, Momčilo se posvetio preduzetništvu i suvlasnik je lanca prodavnica obuće.

Blic je pozvao Anu, ali ona nije ni potvrdila, ni demantovala ovu priču.

"Jao… Nemam komentar, zaista, toliko", rekla je Stanićeva za Blic.