Gven Stefani

Pjevačica razočarala fanove novim izgledom

10:27, 11.04.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Iako je na pragu šeste decenije, za nju često mnogi govore da izgleda mlađe. Međutim, poznata pjevačica, svojim novim izgledom razočarala je mnoge obožavaoce. 

Do nedavno su se pitali da li Gven Stefani dobar izgled duguje genetici ili estetskom hirurgu. Većina sada smatra da je u pitanju ovo drugo.

Naime, pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko sefli fotografija sa dodjele nagrada za kantri muziku "ACM", gdje je bila pratnja svom dečku, muzičaru, Blejku Šeltonu. Na tom događaju izazvala je podijeljene reakcije među fanovima na toj društvenoj mreži. 

Kosu je vezala u "konjski rep", a umjesto prepoznatljivog jarko crvenog ruža na usnama imala je onaj u boji kože. Nosila je srebrno-šljokičastu haljinu, a njen izgled je veoma šokirao obožavaoce. Oni su joj zamjerili što je napustila svoj pank-rok imidž. Među komentarima su se našli i oni u kojima joj govore da smanji plastične operacije i izvadi silikone iz usana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@officialdanilohair thanku for giving me Barbie hair for date night 😘 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Apr 8, 2019 at 4:01am PDT

"Ko je ovo?", "Da li su ovo nove usne?", "Zašto izgledaš kao neka kantri diva i transvestit?", samo su neki od komentara revoltiranih obožavaoca. 

Smatraju i da je za njen izgled "krivac" njen dečko. 

Gven i Blejk su se upoznali u žiriju talent šoua "The Voice" i zajedno su već tri godine. 

Prije njega, pjevačica je 12 godina bila u braku sa pjevačem Gevinom Rosdejlom s kojim ima tri sina - Kingstona (12), Zumu (10) i Apola (4).