Stoja Novaković

Pjevačica priznala da se pokajala, pa izvadila silikone

18:05, 04.07.2019.
Thumbnail
Kao i svuda u svijetu, tako i kod nas godinama vlada trend da se poznate dame uljepšavaju kod hirurga. Brojne žene sa domaće javne scene stavile su silikone kako u usne, tako i u grudi, ali i u zadnjicu, a među njima ima i onih koje su se pokajale zbog ovog koraka, pa su vratile prirodan izgled.

Među prvima na estradi silikone iz grudi izvadila je folk pjevačica Stoja Novaković. Ova pjevačica 2004. godine potpuno je promijenila izgled. Ofarbala se u plavo, stavila je ogromne silikonske implante i drastično je smršala. Kako je tada govorila, željela je da ima "barbi look".

Međutim, brzo je shvatila da joj takav izgled ne odgovara, pa se vratila u tabor crnki, ugojila se, a silikone iz grudi je izvadila.

"Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila", ispričala je Stoja svojevremeno, piše Blic.

Jedna od najatraktivnijih pjevačica Marina Visković nije vadila silikone iz grudi, već iz usana. Viskovićeva je 2011. godine uvećala usne silikonima, ali je brzo shvatila da je napravila pogrešan korak. Nije bila zadovoljna rezultatom, pa je usnama vratila prirodan izgled.

"Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je ljepše. Bila sam mlada, ishitreno sam to uradila, zato apelujem na mlade djevojke da se dobro raspitaju prije nego što se odluče za to. Nikad nisam krila da sam radila usne i grudi, ali sam očigledno ljudima toliko prelijepa da misle da sam sva izoperisana", izjavila je pjevačica za jedan dnevni list prije dvije godine.