Niki Minaž

Pjevačica najavila povlačenje, želi svoju porodicu

11:13, 08.09.2019.
Izvor: B92
Američka rep zvijezda Niki Minaž iznenadila je obožavaoce objavom da se povlači iz svijeta muzike kako bi "imala svoju porodicu".

Niki Minaž (36) je zaprepastila i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Tviteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da je trudna ili da je u braku.

"Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima, nastavite da me podržavate sve do moje smrti", napisala je Niki Minaž.

Ona je u junu objavila da planira da se uda za svog dečka Keneta Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora sa kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promijenila svoje ime na Tviteru u "Mrs. Petty", ali nije rekla da li se u međuvremenu i vjenčala.

Mnogi fanovi odbili su da povjeruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali sa takvim stvarima.

Vlasnica hitova "Starships", "Super Bass", "Bang Bang" i "Anaconda" probila se na američku i svjetsku muzičku scenu prije 10 godina svojim prvim albumom "Pink Friday", a poznata je kao neko ko ne ćuti, niti ikome ostaje dužna kada su verbalni obračuni u pitanju, pa je zato nisu zaobišle svađe sa kolegama.

Jedna od svega nekoliko uspješnih žena repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji sa drugim pjevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od "najprodavanijih" muzičarki na svijetu.

Niki Minaž je osvojila šest nagrada "Amerikan mjuzik avords" nagrada, po četiri MTV i "Bilboard mkuzik avords" nagrade, kao i 10 nominacija za "Gremi", postala kontroverzni sudija u šou "Amerikan ajdol", pa se 2016. godine našla na listi 100 najuticajnijih ljudi na svijetu magazina "Tajm".