Ovo je posljednja objava preminulog Momira (24): Snimak na kojem pjeva "Sad je kasno" tjera suze na oči

18:13, 21.04.2021.
Bivši učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Momir Lukovac iz Podgorice, navodno je izvršio samoubistvo u stanu u kojem je živio sa djevojkom. Imao je samo 24 godine, a ova tužna vijest potresla je njegove kolege.

Momirova koleginica i drugarica Krstinja Todorović izjavila je kako ništa nije ukazivalo na tragediju, kao i da je Momir nekoliko sati ranije snimao novu pjesmu u studiju. 

Posljednja njegova javna objava na Fejsbuku sada tjera suze na oči, budući da je otpevao baladu Saše Matića "Sad je kasno" uz klavirsku pratnju. 

Preminuli pjevač je snimak objavio u novembru prošle godine.

"Svi smo bili u šoku, nismo vjerovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gdje je živio sa tom djevojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju", ispričala je Krstinja za Telegraf.rs.

Momir je rođen u Banjaluci, a za četiri dana, 25. aprila, napunio bi 25 godina. Ova tragedija uznemirila je domaću javnost.