Ovako bi izgledao intervju Opre Vinfri sa Jovanom Jeremić: "Megan, ugasi se sama, imamo pobednicu!"

14:22, 12.03.2021.
Izvor: Telegraf.rs
Nakon intervjua sa Oprom Vinfri, Megan Markl i princ Hari uzdrmali su svijet, a sada je na društvenim mrežama apsolutni hit montaža razgovora voditeljke Jovane Jeremić i Opre.

Umjesto sa Megan, Opra ovog puta razgovara sa Jovanom, a u videu izmontiran je dio Jovanine ispovesti u emsiji "Glamur specijal", gde je plavokosa voditeljka kroz suze pričala o tome da nije bila đak generacije iako je to zaslužila.

Jovanina života ispovijest tada je privukla veliku pažnju javnosti, pa se ovog puta o tome ispovijedala Opri koja je ozbiljnim tonom ispituje i njenu priču svjim pitanjama i komentarima pokušava da dočara cijelom svijetu.

"Ovo je nešto najbolje ikada", "Gasi sve, motaj kablove, moj naklon do poda", "Predobra montaža", "Svaka čast onome ko se setio", "Megan, ugasi se sama, imamo pobednicu", neki su od komentara Oprin intevrvju sa Jovanom.

Pomenuti video postao je viralan na društvenim mrežama, masovno se šeruje i komentariše, a u Srbiji definitvno je privukao pažnju baš kao Oprin intervju sa Megan i Hari.

Kako izgleda Oprin inetevju, doduše izmontiran, sa Jovanom, pogledajte u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jovan dr lemajic (@l.e.m.a.x)